Matrace pružinová KAURISA rozměr 140x200 cm

Výnos ?
Dostupnost Dodání do 4 týdnů
Kód: NB103432
10 870 Kč –2 % 10 548 Kč
Matrace pružinová KAURISA rozměr 140x200 cm
Matrace pružinová KAURISA rozměr 140x200 cm
10 870 Kč –2 %
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 11 990 Kč
Perfektní zákaznická podpora
Perfektní
zákaznická podpora
Prodáváme kvalitní nábytek
Prodáváme kvalitní
bytový nábytek
Tisíce spokojených zákazníků
Tisíce
spokojených zákazníků
CASA 61020

Pružinová matrace 140x200 cm v pratelném snímatelném potahu. Jádro matrace je charakteristické hustě uspořádanými taštičkovými pružinami v množství 506 ks/m2 a 7 zónami tvrdosti, které zajišťují dokonalou oporu těla a komfort odpočinku. Za zmínku stojí funkce taštičkových pružin, které pracují odděleně a reagují jen v místě tlaku. Pokud si tedy na matraci lehnete, dojde ke stlačení pouze těch pružin, na které se vyvíjí tlak. Matrace je z jedné strany potažena 3 cm silnou vrstvou latexové pěny a z druhé strany 1 cm silnou kokosovou deskou a na ní je PUR pěna T25 tloušťky 2 cm, což umožňuje výběr užitkové strany vzhledem k rozdílům ve vlastnostech materiálů.

- Kokos se v matracích používá ke zpevnění, zvýšení nosnosti a odolnosti, zároveň je antibakteriální a antialergický. Pomáhá odvádět vlhkost z matrace a udržuje uvnitř suché prostředí. 
- Latex má skvělé ortopedické a fyziologické vlastnosti. Jeho antibakteriální vlastnosti zabraňují šíření bakterií, plísní a roztočů a také neabsorbuje prach. Doporučuje se tedy pro osoby s respiračními obtížemi.

Matrace je hypoalergenní a použití bavlny v potahu matrace podporuje cirkulaci vzduchu a poskytuje dobrou tepelnou izolaci. Je odolná vůči různým druhům tlaku, deformaci a promáčknutí a poskytuje dobrou ventilaci, což ocení lidé s nadměrným pocením. Obě strany matrace mají označení tvrdosti H3/H5 - středně tvrdá/extra tvrdá. Výška matrace je +/- 20 cm. Barva pěn se může lišit od vyobrazení.

Kategorie: Postelové matrace
celková hloubka: 200 cm
celková šířka: 140 cm
celková výška: 20 cm
Materiál: látka, ostaní, PUR pěna, pružina
Využití nábytku: ložnice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: