Skříň FLORENCIJA

Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Výnos ?
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
30.5.2024
Kód: NB089848-2029378
43 320 Kč –57 % 18 391 Kč
Skříň FLORENCIJA
Skříň FLORENCIJA
43 320 Kč –57 %
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 11 990 Kč
Perfektní zákaznická podpora
Perfektní
zákaznická podpora
Prodáváme kvalitní nábytek
Prodáváme kvalitní
bytový nábytek
Tisíce spokojených zákazníků
Tisíce
spokojených zákazníků

Představujeme vám šatní skříň FLORENCIJA, dokonalé řešení pro ty, kteří hledají prostorné, elegantní a praktické úložné místo pro svůj domov. Tato třídveřová skříň s posuvnými dveřmi vás okouzlí svým designem i funkcionalitou. Přečtěte si, proč byste si měli vybrat právě tento klenot mezi skříněmi!

  1. Prostornost na prvním místě: Skříň FLORENCIJA nabízí šířku 277 cm, výšku 225 cm a hloubku 65 cm, což zaručuje dostatek místa pro uskladnění vašeho oblečení, obuvi i dalších potřeb.
  2. Elegance a styl: Materiál lamino ve spojení s ozdobným pásem z bílého skla dodává skříni luxusní a moderní vzhled, který se stane dominantou vaší ložnice či šatny.
  3. Flexibilní úložný prostor: Vpravo se nachází policová část ideální pro odkládání oblečení či doplňků, zatímco zbývající dvě části jsou vybaveny šatními tyčemi pro zavěšení šatů, košil či kabátů.
  4. Extra úložný prostor: Skříň FLORENCIJA je navíc vybavena dvěma šuplíky uvnitř, které poskytují další místo pro uskladnění menších předmětů, jako jsou šperky, ponožky nebo spodní prádlo.
  5. Snadná manipulace: Díky posuvným dveřím skříně ušetříte místo v místnosti a zároveň získáte rychlý a snadný přístup ke svému oblečení.

Dodáváno bez dekorací.

Výběr z dalších SKŘÍNÍ.

Kategorie: Šatní skříně
celková hloubka: 65 cm cm
celková výška: 225 cm cm
dodavano-v-demontu-rozlozene: Ano
Materiál: lamino
Šířka: 277 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: