Křeslo DANA

Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Výnos ?
Dostupnost Skladem u dodavatele
Kód: NB089389-2012563
17 980 Kč –50 % 8 915 Kč
Křeslo DANA
Křeslo DANA
17 980 Kč –50 %
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 11 990 Kč
Perfektní zákaznická podpora
Perfektní
zákaznická podpora
Prodáváme kvalitní nábytek
Prodáváme kvalitní
bytový nábytek
Tisíce spokojených zákazníků
Tisíce
spokojených zákazníků

Nenechte si ujít šanci získat dokonalý doplněk k vaší sedací soupravě – Křeslo DANA! Toto luxusní a pohodlné křeslo vám přinese nejen úžasný design, ale také neuvěřitelný komfort, který si zasloužíte. Představujeme vám několik důvodů, proč byste měli zvážit přidání Křesla DANA do vašeho domova:

  1. Maximální pohodlí: Sedák Křesla DANA je vyplněn kvalitní PUR pěnou a uložen na vlnovcové pružině, což zaručuje mimořádnou pohodlí a dlouhodobou životnost. Opěrka hlavy s praktickým záhlavníkem vám poskytne ideální podporu pro relaxaci po náročném dni.
  2. Elegantní design: Křeslo DANA se pyšní moderním a elegantním designem, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Jeho sofistikovaný vzhled dodá vašemu obývacímu pokoji šmrnc a eleganci.
  3. Vysoká kvalita materiálů: Použité materiály jsou pečlivě vybrány s ohledem na kvalitu, odolnost a snadnou údržbu. Křeslo DANA vám tak poskytne dlouhodobou spokojenost a pohodlí.
  4. Ideální rozměry: S rozměry šířky 96 cm, výšky 94 cm, výšky sedu 44 cm a hloubkou 1 metr se Křeslo DANA snadno vejde do vašeho obývacího pokoje a poskytne dostatek prostoru pro relaxaci. Výška nožiček 15 cm zaručuje stabilní a pevné postavení křesla.
  5. Spokojenost zákazníků: Naše spokojení zákazníci jsou naším nejlepším doporučením! Přidejte se k nim a zažijte jedinečný komfort a design Křesla DANA.

Patří do řady sedacího nábytku DANA, kde máme několik sedacích souprav, křeslo a taburet, s možností výběru i jiných látek.

Kategorie: Křesla do obývacího pokoje
celková hloubka: 100 cm cm
celková výška: 94 cm cm
hloubka sedu: 55 cm cm
Šířka: 96 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: